Sunday, August 16, 2009

Pose Maut X Maahad 83-87

Wehhh laaaa... CP tak habeh lagi citer pertemuan dan perjumpaan tadi nih. Kali ni biarkan gambar2 ni yang berbicara...che wahhhh..CP citer lelebih korang tak caya. Sesapa yang nakkan gambo2 nih, leh kontak CP, free jer..


nun yg hujung baju merah purple tu Rizal - muka dia sama je mcm dulu eh

CP, Noli dgn anak dia no2 n Ani (mem Hisham)

sempat gak si Salahudin tu ngorat si Juan

dari kiri Shahrom, Shahrin n Mukhsin

2 Pullet - Azmi n Paez dan yg sorang lagi tu Nor Azzuddin (Daeng)

tak nampak pun keboroian ko tu Rin n ko Sin tetap cool

c Ani tu tengah buat report kat Hisyam la tu

ni le Ketua Kelas kita orang dulu - Salahudin

lauk ko tu tak cukup masin lagi ke Arafat??

hihihi..ni le Hafizah Hamdan (Jott) mangsa 2 Pullet

4 bujang 3 bertukar2 no tel

p/s-hope lps ni lebih ramai lg akan join ;)

2 comments:

Anonymous said...

hai Za , seronoknya dia dapat jumpa kawan kawan reunion .... i wish i too can attend the reunion of my school mate but .... we are far apart ...they all are very successful in life whereas am nowhere to shout about ...

Selamat berpuasa dan semuga Za and family will always be happy and under the blessing from Allah.

Abg Man

Cik Puan Za said...

hai bang...
tq ;-)